Tjenester

Vi avdekker potensiale, forsterker din merkevare og skaper kundeverdi.

NorwegianM forsterker merkevarer, bidrar til økt fortjeneste og besørger en forutsigbar og positiv ROI på markedsinvesteringer for våre oppdragsgivere. Vi analyserer lite utnyttet kundepotensial, leverer relevante produkter til forbrukere, og reaktiverer og optimaliserer kundeverdi.

Vi avdekker potensiale

Salg- og markedsavdelingen er hjertet som pumper frisk kapital inn i alle bedrifter.

Salgsdirektøren er sentral i de fleste selskaper, og som regel finnes noen få fyrtårn blant de ansatte, som sammen med lederen bærer resultatene. De fleste bedrifter har dermed en personifisert salgskultur, som er avhengig av noen få nøkkelpersoner, deres resultater, tid til å selge og ikke minst tid til å coache salgsorganisasjonen. NM avpersonifiserer salget ved å analysere selskapet og deres nøkkelpersoner. Herunder avdekker vi dårlig utnyttet kunde- og selgerpotensial, samt systematiserer og strukturerer organisasjonen til å bli systembasert og ikke personbasert. 

Vi kan bistå selskaper med å utvikle egen salgsorganisasjon, overta eksisterende salgsorganisasjoner eller bygge nye på vegne av oppdragsgiver. Vi tilbyr prosjektbasert assistanse og langsiktige driftsavtaler til så vel store som små oppdragsgivere.

Vi bygger relasjoner

NM utvikler kommunikasjon og salg basert på innsikt i oppdragsgivers målgrupper og forståelse av merkevarens verdier, egenskaper og konkurransesituasjon.

Med våre verktøy og vår kompetanse finner vi potensielle kunder, vinner deres oppmerksomhet og skaper varig relasjon mellom merkevare og forbruker. 

Oppdragsgiveren får et skreddersydd team som består av alt fra konsulent og prosjektleder til strateg og leder. Sammen med kunde utvikler vi strategier som gir målbare resultater umiddelbart og over tid.

Vi jobber strategisk og konseptuelt. I den kreative prosessen studerer vi:

  • Forretningsmodell

  • Verdidrivere

  • Posisjonering

  • Produktutvikling

  • Visuell identitet

  • Pris- og tilbudsstrategi

Kontakt oss